Aan de Overloonseweg tussen Overloon en Vierlingsbeek direct tussen de aspergevelden en pal naast de A73 ligt onze winkel in de Poort van Loon. Gemakkelijker kan het bijna niet.

U kunt hier terecht voor ons volledige assortiment asperges, witte asperges van AA-wit tot grof, maar ook geschilde asperges en groene asperges vindt u bij ons in de koeling, allemaal vers van het land.

Naast ons assortiment asperges kunt u bij ons ook terecht voor aardappelen, ham, boter en alle andere producten die u nodig heeft voor een complete aspergemaaltijd. Probeer ook eens onze dagelijks vers bereide aspergesoep of een lekkere fles wijn voor bij uw maaltijd. Ook vindt u bij ons een groot assortiment aan streekproducten, speciaal voor u met zorg geselecteerd. Van al onze producten kunt u zelf of samen met een van onze verkoopmedewerkers een pakket samenstellen, we pakken het mooi voor u in. Een smakelijk pakket.

Breng een bezoek aan onze winkel in Vierlingsbeek, beleef de asperges en laat u adviseren door een van onze verkoopmedewerkers.

Meer info vindt u hier.

Hopelijk tot ziens in Vierlingsbeek.