Martens aspergewinkel

Aan de Overloonseweg tussen Overloon en Vierlingsbeek direct tussen de aspergevelden en pal naast de A73 ligt onze winkel in de Poort van Loon. Gemakkelijker kan het bijna niet.

U kunt hier terecht voor ons volledige assortiment asperges, witte asperges van AA-wit tot grof, maar ook geschilde asperges en groene asperges vindt u bij ons in de koeling, allemaal vers van het land.

Naast ons assortiment asperges kunt u bij ons ook terecht voor aardappelen, ham, boter en alle andere producten die u nodig heeft voor een complete aspergemaaltijd. Probeer ook eens onze dagelijks vers bereide aspergesoep of een lekkere fles wijn voor bij uw maaltijd. Ook vindt u bij ons een groot assortiment aan streekproducten, speciaal voor u met zorg geselecteerd. Van al onze producten kunt u zelf of samen met een van onze verkoopmedewerkers een pakket samenstellen, we pakken het mooi voor u in. Een smakelijk pakket.

Breng een bezoek aan onze winkel in Vierlingsbeek, beleef de asperges en laat u adviseren door een van onze verkoopmedewerkers.

Meer info vindt u door te klikken op onderstaande button.

Hopelijk tot ziens in Vierlingsbeek!