Over Romy

Mede-eigenaar bij Poort van Loon

Romy

Ik ben Romy en ik ben 22 jaar. Ik werk als mede eigenaar bij Poort van Loon.
Ik heb altijd een passie gehad voor de horeca. Ondanks dat het als kind mijn grootste droom was om met dieren te werken, ben ik in 2017 begonnen aan de horeca opleiding in Venlo. Daarnaast werkte ik bij het bedrijf van mijn ouders, Eten&Zo in Tienray. In Juli 2019 hebben wij Poort van Loon overgenomen. Inmiddels heb ik ook mijn diploma gehaald en ben ik aan de slag gegaan bij Poort van Loon.

Ik doe van alles binnen het bedrijf, maar het allerbelangrijkste voor mij is om ervoor te zorgen dat het personeel zich hier thuis voelt, plezier heeft in hun werk en dat iedereen op zijn of haar eigen tempo het vak mag leren.

Het leukste aan mijn werk vind ik de gasten blij maken met onze gerechten en gastvrijheid en de band die ik heb met het personeel. De leukste momenten zijn voor mij de momenten dat we met het team van Poort van Loon en het team van Eten&Zo samen zijn. We organiseren dan ook regelmatig teamuitjes

"Het allerbelangrijkste voor mij is om ervoor te zorgen dat het personeel zich hier thuis voelt en plezier heeft in hun werk "