Restaurant

Eten bij de Poort van Loon is een beleving.

Het restaurant draait een bourgondische keuken met betaalbare en smakelijke gerechten. Onze kaart wordt regelmatig aangepast.

Het restaurant heeft een enorm groot terras. Onze koks zullen dan ook af en toe aan het werk te zien zijn in de buitenkeuken, waar zij op de kamado de lekkerste grillgerechten bereiden.

 

Natuurlijk nemen we de heerlijke streekproducten uit de seizoenen mee, maar er worden nog vele andere smakelijke gerechten geserveerd.

Ons dreamteam bestaat enkel uit ‘vakidioten’. Mensen die weten waar ze mee bezig zijn en de passie voor de horeca door hun aderen heeft stromen.

De keuken wordt aangevoerd door chefkok Hans, die jarenlange ervaring heeft opgedaan in diverse restaurants en als geen ander weet, wat lekker is.

Op de vloer zwaait eerste bediende Kyra de scepter. Ook zij heeft inmiddels haar strepen al lang en breed verdiend. Dat kan al niet meer stuk.

Althans, dat vinden wij. Nu u nog. Wij zien u graag verschijnen en zijn er zeker van dat u zult genieten van een heerlijke lunch, een smakelijk diner, een snelle hap.

Of voor een lekker kopje koffie met gebak op ons grote terras, wat de hele dag in het zonnetje ligt.

Wat wil een mens nog meer?