Kerstmenu Poort van Loon

2018

Amuse van het huis

V O O R G E R E C H T E N P L A N K
Rundcarpaccio balsamico dressing | peelham | hertenbitterbal
Bombe van zalm en krab | gefrituurde brie met honing
Minicocktail hertenham | scampi met pompoen en gember
Gerookte paling met kruidenmayonaise

S O E P
Cappuccino van bospaddenstoelen met truffel room

H O O F D G E R E C H T E N
Keuze uit:
Eendenborstfilet met een ketjap van sinaasappelsaus
Duet van hertenbiefstruk met rode portsaus en een wildgoulash
Varkenshaas met bospaddenstoelensaus
Entrecote van de gril met pepersaus
Duet van zalmfilet en scampi in tempura saus van roze peper en kruiden
Portabello gevuld met groenteragout, gegratineerd met kaas

*De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, aardappelgratin, 
diverse wintergroente en wintersalade

D E S S E R T
Keuze uit:
KERSTPLANK ZOET | stoofperen met sabayon en kaneelijs | vanille crème brûlée | hangop met mango en noten | chocolademousse | frambozen ijslolly

KAASPLANK | 5 kaassoorten | mango chutney | appelstroop | noten vijgenbrood

 

4 GANGEN € 37,50 p.p.

Op reservering.

Reserveren kan via 0478-226080 (op dinsdagen gesloten)
of via restaurant@poortvanloon.nl.

1e en 2e KERSTDAG: 1e Zit van 13.00 uur tot ± 16.00 uur; 2e zit vanaf 17.30 uur tot sluit.
(24 December keuken dicht vanaf 16.00 uur, restaurant vanaf 17.00 uur.)

 

Wilt u liever thuis dineren zonder zelf in de keuken te hoeven staan?

Ook dat kan! Kijk voor de mogelijkheden HIER.